De ce sa alegi un Candy Bar la nunta ta?

                Ce reprezinta un Candy Bar? Pai este simplu de defint! Candy Bar-ul este cea mai populara alegere a mirilor cand vine vorba despre desertul oferit la evenimentul lor. Pentru ca deliciul culinar sa aiba efectul dorit, o persoana sepecializata pregateste un loc speical amenajat, in tematica nuntii, unde combina diverse tipuri de dulciuri.

                In functie de detaliile stabilite, tematica petrecerii si persoanele invitate, se poate alege si modul in care se va organiza candy bar-ul. In mod normal fiecare salon de nunti colaboreaza cu o cofetarie care poate sa iti pregateasca deserturile pe care le preferi.

Ce contine un candy bar?

                Cand vorbim despre continut trebuie sa tinem seama de ceea ce prefera invitatii. Continutul poate sa fie unul clasic, in care oferim spre exemplu macaroons multicolor, jeleuri, cupcakes glazurate si aromate, salata de fructe, o fantana de ciocolata si fructe proaspete, etc. Sau putem sa ii surprindem folosind dulciuri Raw Vegan sau Traditional Romanesti.

                Trebuie sa tinem cont de un aspect foarte important, in momentul cand stabilim cantitatea candy bar-ului, sa luati in calcul faptul ca necesarul de prajituri este de circa 100 de grame de produse pentru fiecare invitat. Intr-adevar stim ca domnii nu prea consuma dulciuri la astfel de evenimente, dar nu am vrea sa oprim posibilitatea de a gusta din acest festin, daca ar dori. Puteti sa va consulati impreuna cu organizatorul vostru, iar acesta va va ajuta sa luati decizia potrivita.

                Am vorbit pana acum despre insemnatatea si continutul candy bar-ului, acum a sosit momentul sa discutam putin si despre accesoriile care il pun in evidenta. Dupa ce am stabilit tematica si am ales tipul prajiturilor prezente, suntem nevoiti sa punem in lumina acel mic spatiu. Astfel, vom alege o fata de masa potrivita pentru avenimentul nostru, in ton cu paleta de culori a prajiturilor. Un alt aspect important il reprezinta meniul. Recomandarea noastra este sa aveti afisat meniul candy bar-ului si incredientele fiecarei prajituri.

                In masura in care bugetul iti permite, poti alege sa pregatesti un coltisor special amenajat pentru copii care vor veni la nunta ta. Poti alege cupcakes cu personajele din Frozen, acadele si bomboane cu Minioni, bomboane M&M’s, poti adauga fructe proaspete si o mini fantana de ciocolata. Fii sigura de faptul ca acest mic detaliu ii va incanta pe cei mici.

                In cazul in care vrei un candy bar cu care sa iesi in evidenta, iti recomandam sa aduci o vitrina sau o masina cu inghetata pentru nunta care sa contina sortimentele preferate ale invitatilor tai. Alegand varianta aceasta, cu siguranta ii vei impaca pe toti, iar evenimentul tau, va ramane in amintirea tuturor.