5 Semne ce iti spun ca ai gasit rochia de mireasa potrivita

     Cum stii ca rochia, pe care ai vrea sa o alegi, este cea mai potrivita varianta pentru tine? Este intrebarea, pe care toate miresele o au! Vrei sa stii sigur ca alegerea ta este cea mai buna si mai ales, vrei sa eviti sa te razgandesti odata ce ai ales un anumit model!Ramane totusi intrebarea: Cum facem asta?

     In cele ce urmeaza iti voi preneta cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in momentul cel mai important din vaita ta! Bifeaza-le pe toate inainte sa iei decizia finala:

1. Rochia este potrivita cu silueta ta si cu specificul nuntii

     Rochia de mireasa pe care o alegi trebuie neaparat sa se inscrie in tematica pe care ai pregatit-o pentru nunta ta. Astfel in cazul in care este o nunta in aer liber sau la plaja, rochia de mireasa trebuie sa fie lejera, dintr-un material subtire, vaporos. Totodata este necesar sa iei in calcul silueta ta. Fii realista cu avantajele si dezavantajele corpului tau si alege dintre modelele care te avantajeaza cel mai mult.

2. Iti place alegerea ta,  fara sa fii influentata de parerile altora

     Rochia de mireasa, pe care o alegi, trebuie sa iti placa in primul rand tie. Ea reprezinta alegerea ta asumata, pe care ai fi facut-o indiferent daca ai fi auzit sau nu parerile persoanelor importante din viata ta. Daca alegerea finala este rezultatul mai multor pareri comune, ale apropiatilor cu care tu esti de accord, poate ar fi cazul sa te mai gandesti pentru a nu ajunge in ipostaza de a te razgandi prea tarziu.

3. O cumperi pentru ca ai motive bune

     Nu te grabi sa cumperi o rochie de mireasa doar pentru ca este o perioada cu o oferta speciala. Odata te mariti, si trebuie sa porti rochia de mireasa in care sa te simti perfecta. In primul rand, gandeste-te ca trebuie sa o adori, iar apoi pune in balanta care sunt motivele pentru care te-a castigat. Daca ai argumente bune in favoarea ei, inseamna ca ai gasit rochia de mireasa ideala pentru tine.

4. Rochia de mireasa iti permite sa mananci, sa dansezi, si sa te simti bine in toate momentele

     Este foarte important sa te simti bine la nunta ta si sa iti creezi amintiri frumoase. Si dupa cum bine stim rochia de mireasa joaca un rol foarte important in acest caz. Alegerea ta trebuie sa iti permita sa mananci, sa dansezi si sa te bucuri de momentele frumoase fara stres. Ia in calcul sa porti o pereche de pantofi comozi  si o rochie confortabila in care sa poti petrece in voie toata seara.

5. Ai vazut toate variantele de rochii de mireasa pe care ti le-ai putea dori

     Inainte sa iei decizia finala asigura-te ca ai probat toate modelele de rochii de mireasa, care iti plac. Este important sa vezi cum arati in toate acele modele iar decizia pe care o iei, sa nu fie una pripita, pentru a nu ramane cu gandul la anumite modele pe care nu le-ai incercat. Dupa ce ai vazut si ai probat toate variantele, poti lua hotararea care sa te multumeasca din toate punctele de vedere si pe care sa nu o regreti la finalul evenimentului.