Fenomenul Trash the dress a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani, tocmai de accea am ales sa tratam mai pe larg acest fenomen. Trash the dress este un concept aparut in Las Vegas in anul 2001, ce consta intr-o sesiune foto dedicata rochiei de mireasa, realizata dupa nunta.

          Rochia de mireasa este distrusa intr-un mod artistic, iar fotografiile sunt realizate in locuri inedite, neconventionale cum ar fi la padure, pe malul marii, in cladiri dezafectate, pe munte si altele.

          Aparuta ca o alternativa pentru sedinta foto clasica de nunta, “Trash the dress” s-a dovedit a fi o alegere inteleapta din mai multe motive:

  • Mirii numai resimt presiunea si stresul din ziua nuntii, iar pozele vor exprima relaxare si naturalete.
  • Locatia poate fi aleasa in functie de dorinta mirilor, acestia nefiind constrasi de locatia nuntii.
  • Mirii nu sunt restrictionati de programul si desfasuratorul de nunta astfel sedinta foto se poate prelungi cat este nevoie.

           Iata topul celor mai indragite teme “Trash the dress” :

  1. Sub apa – este o tema mai greu de realizat, insa, daca apa este elementul ce va reprezinta, rezultatul va face sa merite efortul cu siguranta.
  2. La inaltime – in cazul in care va place inaltimea si peisajele vazute de sus, o sedinta foto pe acoperisuri poate fi alegerea ideala pentru Trash the Dress
  3. In locuri neobisnuite- daca sunteti un cuplu mai nonconformist si daca va plac locurile mai putin obisnuite sau cele parasite, puteti organiza sedinta Trash the dress in stilul vostru.
  4. Rock& Ride – este o tema foarte populara pentru sedinta Trash the dress dedicata pasionatilor de motociclete si muzica rock.
  5. Rustic – in cazul in care tema nuntii tale este in stil rustic, poti realiza si sedinta foto Trash the dress tot in aceeasi maniera

          Speram ca am reusit sa iti conturam o idee despre cum va arata sedinta ta foto Trash the dress!